Kahve falında alışveriş etmek

Kahve falında alışveriş etmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, kazancın devamlı olacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına delalettir.

Kahve falında alışveriş etmek gördüyseniz:

  • Özgürlük ya da özgür düşünme arayışınız artıyor.

Kahve falında nişan için alışveriş yapmak işinin gücünün yaver gideceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine rivayet eder.

Kahve falında çok alışveriş yapmak onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinle alışveriş yapmak işlerin çok büyümeyeceğine, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında kırtasiyeden alışveriş yapmak düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nişan alışverişine gitmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında başkasını alışveriş yaparken görmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle alışveriş yapmak dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yiyecek alışverişi yapmak büyük sıkıntılar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top