Kahve falında birinin öldüğü duymak

Kahve falında birinin öldüğü duymak neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, manevi olarak hasar alınacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, biraz zaman geçmesi gereken haber, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, fal sahibi erkekse şansının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin öldüğü duymak gördüyseniz:

  • İstikrarsız kişilerden uzak durun.

Kahve falında dedesini öldüğünü duymak falı kapatan kişinin hevesinin kursağında kalacağına, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına delalet eder.

Kahve falında kızının öldüğünü duymak onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, sağlığına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpeğin öldüğünü duymak tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında bir kadının öldüğünü duymak harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, planların aksayacağına yorulur.

Kahve falında bir tanıdığın öldüğünü duymak başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine rivayet eder.

Kahve falında yakının öldüğünü duymak hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına delalettir.

Kahve falında babasının öldüğünü duymak ve ağlamak aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ünlü birinin öldüğünü duymak yanlış kişilere denk geleceğine, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top