Kahve falında birinin makatını görmek

Kahve falında birinin makatını görmek yeni işlere ve projelere gireceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, tatlı yorgunluklar yaşayacağına, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine delalettir.

Kahve falında birinin makatını gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler yapmak istiyorsanız, gerçekten önemli nedenleriniz olup olmadığı üzerine kafa yormanızda fayda var.

Kahve falında makatından kurt çıktığını görmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında makattan kurt dökmek kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına yorulur.

Kahve falında makattan solucan çıktığını görmek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına delalettir.

Kahve falında makat yalamak hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında makata parmak sokmak ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında makattan kurt çıktığını görmek yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının makatını görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın makatı görmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, son model arabaya sahip olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top