Kahve falında birini tutuklu görmek

Kahve falında birini tutuklu görmek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, mutsuz olacağına, üzüleceğine, falı kapatan kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini tutuklu gördüyseniz:

  • İlişki veya iş birliklerinizi ilgilendiren ilginç değişiklikler veya gelişmeler aslında sizi hedeflerinize daha kolay ulaştırabilir.

Kahve falında ölmüş birini tutuklu görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tutuklu birini görmek rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, şaşkın olacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini tutuklu görmek biraz dinleneceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tutuklu birinin çıktığını görmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tutuklunun çıktığını görmek işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babayı tutuklu görmek hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında kardeşini tutuklu görmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında tutuklu görmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top