Kahve falında birini sarı saçlı görmek

Kahve falında birini sarı saçlı görmek yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini sarı saçlı gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda savurganlığa varacak kadar eli açık veya cimriliğe varacak kadar eli sıkı olmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında saçı sarı boyalı görmek sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına inanılır.

Kahve falında uzun sarı saç taramak bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına yorulur.

Kahve falında birinin saçlarını sarıya boyadığını görmek işinde büyük başarılar alacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini sarı saç görmek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında saçları sarıya boyanmış görmek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına işarettir.

Kahve falında kızının saçını sarı görmek hayırlı işler yapacağına, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına yorulur.

Kahve falında sarı saçlı adam görmek çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, ulvi kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı saçlı mavi gözlü sevgili görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top