Kahve falında birini kuyuda görmek

Kahve falında birini kuyuda görmek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, zenginlik sahibi olunacağına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini kuyuda gördüyseniz:

  • Mücadeleden çekinmeyin sonuçta bir defa daha kazanan taraf siz olacaksınız.

Kahve falında kuyudan ip çekmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında kuyudan su taştığını görmek çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuyudan balık yakalamak dünyanın kendisine galip gelmesine, işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuyudan insan çıkarmak işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında kuyudan eşya çıkarmak uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kuyudan balık tutmak meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran fal sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyuda ışık görmek toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyudan düşmek yepyeni projelerle uğraşacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top