Kahve falında birini kovalamak

Kahve falında birini kovalamak yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, ailesini kaybedeceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına tabir olunur.

Kahve falında birini kovalamak gördüyseniz:

  • Özel veya profesyonel nedenlerle kurulacak ilişkiler istediğiniz bir alanda ilerlemenize katkıda bulunabilir.

Kahve falında arabayla birini kovalamak malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpeği kovalamak ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında timsahın kovaladığını görmek güvenliğinden vazgeçeceğine, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurdu kovalamak elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ördek kovalamak sürekli stres ve sinir içinde olacağına, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanın kovaladığını görmek pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, kem gözlerden ve nazardan korunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayı kovaladığını görmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye alamet etmektedir.

Kahve falında bir insanı kovalamak işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top