Kahve falında birini balkondan düştüğünü görmek

Kahve falında birini balkondan düştüğünü görmek aksine işe neredeyse köstek olacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına alamet eder.

Kahve falında birini balkondan düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda etkili hamleleriniz olabilir.

Kahve falında balkondan düşen bebeği tutmak sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında annenin balkondan düştüğünü görmek gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, maddi sorunlarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğun balkondan düştüğünü görmek ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, gülmeye hasret kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızını balkondan düştüğünü görmek fal sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasını balkondan düşerken görmek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine inanılır.

Kahve falında bir bebeğin balkondan düştüğünü görmek nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına delalettir.

Kahve falında balkondan çocuğun düştüğünü görmek önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balkonun düştüğünü görmek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top