Kahve falında birini aşık olmak

Kahve falında birini aşık olmak olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, istenmeyen olayların olacağına, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini aşık olmak gördüyseniz:

  • Aile içindeki mal veya eşya ile ilgili bir tartışmaya girebilirsiniz.

Kahve falında biriyle tanışıp aşık olmak çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, adını aklamayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdığına aşık olmak çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ata aşık olmak başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine delalet eder.

Kahve falında hiç görmediğin birine aşık olmak çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına işarettir.

Kahve falında askere aşık olmak kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin sana aşık olduğunu görmek daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine rivayet eder.

Kahve falında aşık olup ağlamak yorgun ve gergin günler geçireceğine, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında köpeğin aşık olduğunu görmek sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top