Kahve falında birine yeşil erik vermek

Kahve falında birine yeşil erik vermek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayata karşı bakışının değişeceğine, pişman olacağı şeyler yapacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine yeşil erik vermek gördüyseniz:

  • Kendinizi kaybetmiş ya da aynı noktaya dönmüş gibi hissederseniz dediklerimi hatırlayın.

Kahve falında dalında yeşil erik yemek aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil erik yemek çok üzüntü yaşayacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dalda yeşil erik görmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil erik toplarken görmek olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil erik bahçesi görmek işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil elma ve erik görmek kimseyle konuşmayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil erik görmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, üzgün ve hasta olacağına yorulur.

Kahve falında yeşil erik ağacı görmek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top