Kahve falında birine ceket giydirmek

Kahve falında birine ceket giydirmek hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine ceket giydirmek gördüyseniz:

  • Su, yağ, lastik kontrolü, bilet alınan firmaların güvenilirliği, unutulan evraklar v.b konularda dikkatli olunması gerekebilir.

Kahve falında süslü ceket giymek edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz ceket giymek kendi işini kurup başına geçeceğine, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında yün ceket giymek zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına delalettir.

Kahve falında uzun ceket giydiğini görmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kot ceket giymek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, fal sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına inanılır.

Kahve falında gri ceket giymek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı deri ceket giymek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında bordo renk ceket giymek çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top