Kahve falında birinden turşu almak

Kahve falında birinden turşu almak bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, darlığa düşeceğine, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine delalet eder.

Kahve falında birinden turşu almak gördüyseniz:

  • Dominant kişiler veya eğilimler kısa bir süre için huzuru kaçırsa da, arkadaş veya akrabalarınızla bir araya gelerek fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz.

Kahve falında acı turşu görmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, zenginlik elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında turşu içmek her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bidonda turşu görmek ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında turşuluk salatalık görmek alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına işarettir.

Kahve falında erik turşusu yemek hastalığının düzeleceğine, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında turşu yapıldığını görmek şansının kendisinden yana gideceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında badem turşusu görmek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kornişon turşu yemek üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top