Kahve falında birinden fotoğraf almak

Kahve falında birinden fotoğraf almak çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine, mal ve para biriktireceğine, her daim aile tarafından kollanacak olan fal sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, aile içindeki huzurun kaçacağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına işarettir.

Kahve falında birinden fotoğraf almak gördüyseniz:

  • Endişelerinizi büyütmemeli veya sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinize yansıtmamalısınız.

Kahve falında fotoğraf aldığını görmek işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına inanılır.

Kahve falında fotoğraf toplamak hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş kişinin fotoğrafını görmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında fotoğraf çerçevesi görmek yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine işarettir.

Kahve falında karda fotoğraf çekmek hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına delalettir.

Kahve falında fotoğraf makinesi görmek kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, büyük tartışmaların sonlanacağına işarettir.

Kahve falında annesinin fotoğrafını görmek iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında fotoğraf makinesi hediye almak bedeninin de iyileşeceğine, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top