Kahve falında birinden elma almak

Kahve falında birinden elma almak büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına rivayet eder.

Kahve falında birinden elma almak gördüyseniz:

  • Yapılması gereken değişiklikler varsa uyum sağlamanızda fayda var.

Kahve falında üzüm elma görmek fal sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elma tohumu görmek geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elma doldurmak kendini çok iyi hissedeceğine, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına delalettir.

Kahve falında elma fidesi dikmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı elma ısırmak tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük elma yemek sorunlarını bu sayede bitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine inanılır.

Kahve falında çürük elma almak kurtuluşa kavuşacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine alamet eder.

Kahve falında iki yeşil elma görmek geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, borçların ödeneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top