Kahve falında birinden bilezik takmak

Kahve falında birinden bilezik takmak çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinden bilezik takmak gördüyseniz:

  • Herkes birbirinden farklı fikirlere sahip olabilir.

Kahve falında altın ve gümüş bilezik takmak büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında siyah bilezik takmak giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine yorulur.

Kahve falında altın bilezikler takmak kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın gümüş bilezik takmak tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üç tane altın bilezik takmak borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın bilezik almak ve takmak aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kola bilezik takmak aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına rivayet eder.

Kahve falında beyaz bilezik takmak bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top