Kahve falında birinden bayrak almak

Kahve falında birinden bayrak almak yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinden bayrak almak gördüyseniz:

  • Harcamalarınıza dikkat edin.

Kahve falında arabanın üstünde bayrak görmek sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ekmeğinin azalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asker bayrağı görmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında türkiye bayrağı görmek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza işarettir.

Kahve falında takım bayrağı görmek kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında yıldızlı bayrak görmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına işaret eder.

Kahve falında okul ve bayrak görmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında denizde bayrak görmek yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, rahmete vesile olacak gelişmelere işaret eder.

Kahve falında lacivert bayrak görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, zorlukların ve engellerin aşılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top