Kahve falında bir kişiye sarılmak

Kahve falında bir kişiye sarılmak güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, yolunun açık olacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında bir kişiye sarılmak gördüyseniz:

  • Doğru gelmeyen şeylerin parçası olmaktan kaçının.

Kahve falında sevdiği kişiye sarıldığını görmek yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, kötü bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında ölen kişiye sarılıp ağlamak birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişinin sarıldığını görmek çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişiyle sarılmak hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, stresin ve üzüntülerin biteceğine işarettir.

Kahve falında küs olduğu kişiye sarılmak üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine yorulur.

Kahve falında ünlü kişiye sarılmak yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, hayırlı bir eşe tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişiye sarılıp ağlamak sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine işaret eder.

Kahve falında ölen kişiyle sarılmak deniz aşırı işler yapılacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top