Kahve falında akıl vermek

Kahve falında akıl vermek büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına, maddi açıdan ferahlayacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akıl vermek gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermemeniz veya aniden harekete geçmemeniz durumunda olaylar kendiliğinden çözülebilir.

Kahve falında akıl almak maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akıl hastası olduğunu görmek başarılı bir insan olacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına delalet eder.

Kahve falında akıl hastası görmek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine alamet eder.

Kahve falında akıl hastası olmak anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına işarettir.

Kahve falında akıllı olmak eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini akıl hastanesinde görmek ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, rızkın kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine akıl vermek malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında akıl hastanesi görmek çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top