Kahve falında bir dişinin kırıldığını görmek

Kahve falında bir dişinin kırıldığını görmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, çok eğleneceğine, kara kara düşünür olacağına, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, işinde herkesten bir adım önde olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir dişinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Eski bir partner, iş birlikçi veya ortak tam anlamıyla çözümlenmemiş bir konuya tekrar işaret edebilir.

Kahve falında dişinin kırılıp kanadığını görmek insan sevindireceğine, dua alacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çürük dişinin kırıldığını görmek dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine rivayet eder.

Kahve falında takma dişin kırıldığını görmek kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, zor zamanların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun dişinin kırıldığını görmek sorunların bir bir çözüleceğine, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında takma dişi kırılmak eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına inanılır.

Kahve falında dişin kırılmasını görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, bunun için her gün şükredeceğine delalet eder.

Kahve falında ön dişi kırılmak büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ön dişin kırılmasını görmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, süzüleceğine, ağlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top