Kahve falında bir başkasıyla nişanlanmak

Kahve falında bir başkasıyla nişanlanmak var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir başkasıyla nişanlanmak gördüyseniz:

  • Daha gerçekçi planlar yapmanız veya hayaller kurmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında parmakta nişan yüzüğü görmek çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşının nişanlandığını görmek çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin nişanlandığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, gelirinin eksileceğine alamet eder.

Kahve falında nişan ve söz yüzüğü görmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına işaret eder.

Kahve falında nişan haberi duymak yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına işarettir.

Kahve falında nişan töreninde olmak sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında nişan kıyafeti giymek huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşınla nişanlandığını görmek ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, aşık olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top