Kahve falında bir başkasıyla evlendiğini görmek

Kahve falında bir başkasıyla evlendiğini görmek bütçesinin küçüleceğine, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, maddi olarak zayıflayacağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına inanılır.

Kahve falında bir başkasıyla evlendiğini gördüyseniz:

  • Belli konularda yanlışlar yapan veya doğru gelmeyen eğilimleri olan kişilerin girişimlerinizi merak etseniz bile, içerisinde yer almamaya veya katılımda bulunmamaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında aynı kişiyle tekrar evlendiğini görmek iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evlenmek için dua etmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kilisede evlenmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çirkin kızla evlenmek yaşama olan inancını tazeleyeceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek arkadaşınla evlendiğini görmek ardından yeni bir iş bulunacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine işarettir.

Kahve falında evlenmiş birinin tekrar evlendiğini görmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iki sevgilinin evlendiğini görmek ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine alamet eder.

Kahve falında eski eşle yeniden evlenmek hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, bunun da kendisini çok etkileyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top