Kahve falında bir başkasının ölümünü görmek

Kahve falında bir başkasının ölümünü görmek etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, büyük sorunlarla karşılaşacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir başkasının ölümünü gördüyseniz:

  • Belli başlı girişimleriniz yaratıcı olmanız durumunda daha sağlıklı ilerlemeye başlayabilir.

Kahve falında ölüm haberine ağlamak maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, masraflarının azalacağına işaret eder.

Kahve falında annenin ölüm haberini almak işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği birinin ölüm haberini almak herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölümü hissetmek hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşin ölüm haberini almak parasının üstüne para ekleyeceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir akrabanın ölüm haberini almak iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, sevip saydığı bir birey olunacağına delalet eder.

Kahve falında ölüm haberi görmek bol kazanç getireceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüm ilanı görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top