Kahve falında bileklerini görmek

Kahve falında bileklerini görmek toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında bileklerini gördüyseniz:

  • Bilin ki, önemli kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında bilek kırmak gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya yorulmaktadır.

Kahve falında el bileklerinin kesildiğini görmek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Kahve falında bileklerinin kesildiğini görmek kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında bilek öpmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında bileklerinin kanadığını görmek yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında bilekten ameliyat olmak keyfinin yerine geleceğine, maddi zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının bileklerini kestiğini görmek sonucun kendisi için çok iyi olacağına, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine işarettir.

Kahve falında bilek bükmek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, büyük sorunlarla boğuşulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top