Kahve falında beyaz kedinin görmek

Kahve falında beyaz kedinin görmek iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, mutluluğun günden güne daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz kedinin gördüyseniz:

  • Yeni kültürler, felsefeler, spiritüel aktiviteler veya kişisel gelişim çalışmaları kendinizi olmak istediğiniz kişiye dönüştürmenize yardım edebilir.

Kahve falında siyah beyaz renkli kedi görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz kediye süt vermek huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine yorulur.

Kahve falında kara ve beyaz kedi görmek her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz kediyle oynamak çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz kedi köpek görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine delalettir.

Kahve falında beyaz kedi beslemek çok yüksek mevkilerde bulunacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz ve siyah kedi görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında yavru siyah beyaz kedi görmek sevinçli ve güzel günler görüleceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top