Kahve falında abdest aldırmak

Kahve falında abdest aldırmak çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, mal ve para sahibi olacağına, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, aile içinde bazı gerginlikler olacağına, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında abdest aldırmak gördüyseniz:

  • Şu an birşey söylemezseniz, ileride bir beklenti içerisine giremezsiniz.

Kahve falında birinin abdest aldırdığını görmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, genç kimselere eğitim vereceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğa abdest aldırmak yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birisine abdest aldırmak kazancının artacağına,, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında çocuğuna abdest aldırmak hem de hayat standartlarının yükseleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına yorulur.

Kahve falında birine gusül abdesti aldırmak borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye abdest aldırmak çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine alamet eder.

Kahve falında başka birine abdest aldırmak kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş birine abdest aldırmak hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top