Kahve falında başkasının saçını traş etmek

Kahve falında başkasının saçını traş etmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, helal rızık elde edeceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, borçlarının kapacağına, yaşanan bütün sorunların biteceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının saçını traş etmek gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili bir kadına karşı dikkatli olmanız gerekmektedir.İş iniz bir kadının hesaplarına uymadığı için size karşı bazı uygulamalara girebilir.

Kahve falında saçta arı görmek şans ve bereket kapılarının açılacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında saç uzamış görmek kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına alamet eder.

Kahve falında saç fırçası görmek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine delalettir.

Kahve falında saçın yolunduğunu görmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, işlerinin bir anda bozulacağına delalet eder.

Kahve falında yemeğinde saç görmek etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında saçlarda bit görmek iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına işarettir.

Kahve falında erkek saçı taramak sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saç tükürmek çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, iş değişikliğine gidileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top