Kahve falında başkasının saçını sarı görmek

Kahve falında başkasının saçını sarı görmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, hayatına bolluk ve bereket geleceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının saçını sarı gördüyseniz:

  • Aşırı derecede alıngan olmanız olasıdır.

Kahve falında saçını kısa ve sarı görmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına tabir olunur.

Kahve falında saçı sarı yapmak alışveriş yapacağına, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına inanılır.

Kahve falında sarı saç boyası görmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçımın sarı olduğunu görmek ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı saçlı bebek görmek gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı saçlı adam görmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, şansının kötüye gideceğine rivayet eder.

Kahve falında saçlarının sarı görmek ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, çok güzel günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının saçlarını sarı görmek hastalanacağına, üzüleceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top