Kahve falında başkasının saçını kestiğini görmek

Kahve falında başkasının saçını kestiğini görmek falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, hastalıklarının da şifasını bulacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, çok yıpranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının saçını kestiğini gördüyseniz:

  • Bazı konulara dahil olmasını istediğiniz kişiler varsa istediğinizi bulamayabilirsiniz.

Kahve falında uzun saçı kestirmek büyük atılımlar yapılacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında saç kestirmek için kuaföre gitmek varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saç kestiğini görmek hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hayırlı haberlere yorulmaktadır.

Kahve falında saçını perçem kestirmek dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına yorulur.

Kahve falında saçını kestirmeye gitmek lükse ve konfora kavuşacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında uzun saç kestirmek kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine tabir olunur.

Kahve falında saçını kestirmiş görmek işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına işarettir.

Kahve falında eşinin saçını kestiğini görmek yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top