Kahve falında başkasının elinde güvercin görmek

Kahve falında başkasının elinde güvercin görmek yalnız kalınacağına, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, başarılarının her geçen gün artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının elinde güvercin gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler maddi durumunuz üzerinde etkili olabilir veya bazı girişimleriniz ya da ticari adımlarınız hız kazanabilir.

Kahve falında elinde güvercin tuttuğunu görmek evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güvercini eline almak yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, işindeki verimliliğinin düşeceğine yorulur.

Kahve falında elinde beyaz güvercin görmek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine delalettir.

Kahve falında eline güvercin almak dinamik olacağına, söz sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz güvercini elinde tutmak onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güvercin eline almak en pahalı evlerde oturacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında güvercinin eline konduğunu görmek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde güvercin tutmak her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top