Kahve falında başkasının cüzdanını görmek

Kahve falında başkasının cüzdanını görmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının cüzdanını gördüyseniz:

  • İş hayatınızda daha etkin olmanın planlarını yapabilirsiniz.

Kahve falında deri cüzdan görmek çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cüzdanı para dolu görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi nüfus cüzdanı görmek kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına yorulur.

Kahve falında boş cüzdan bulmak her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında sarı cüzdan görmek büyük aşamalar kaydedeceğine, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni cüzdan aldığını görmek fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, birçok firmadan iş teklifi geleceğine alamet eder.

Kahve falında cüzdanı kaybetmek kısa süreli hastalık yaşamasına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı cüzdan satın almak fal sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, anne babaya müjde verileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top