Kahve falında abiye almak

Kahve falında abiye almak ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, işlerin de yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında abiye almak gördüyseniz:

  • Dış faktörler nedeniyle seçimleriniz diğerleri tarafından kabul görmeyebilir.

Kahve falında abiye aşık olmak sorunların günden güne artacağına, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına alamet eder.

Kahve falında abiye elbiseler görmek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında abiyeler görmek başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında sarı abiye giymek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine tabir olunur.

Kahve falında abiye elbise bakmak kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor renk abiye giymek sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına inanılır.

Kahve falında abiye para vermek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında mavi renk abiye giymek zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top