Kahve falında başkasının bebeğini taşımak

Kahve falında başkasının bebeğini taşımak meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının bebeğini taşımak gördüyseniz:

  • Hayatınızdaki önemli ilişki veya iş birliklerini beslemek veya güçlendirmek için bazı girişimlerde bulunma zamanı gelmiş olabilir.

Kahve falında kucakta bebek taşımak şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında bebeği kucakta taşımak yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında ölü bebek taşımak iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, güzel ve doğru işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında kucakta erkek bebek taşımak deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine yorulur.

Kahve falında erkek bebeği kucağında taşımak olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kundakta bebek taşımak fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebek taşımak kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında sırtta bebek taşımak daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, yeni alanlara yöneleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top