Kahve falında başkasından kalem almak

Kahve falında başkasından kalem almak özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, en küçük sorunda parlayacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, yeni bir eve taşınılacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında başkasından kalem almak gördüyseniz:

  • Değişimi yakalamanıza yardım edecek, keyif aldığınız fikirlerinizi veya planlarınızı doğru şekilde sunmanızı sağlayacak olanakları oluşturabilirsiniz.

Kahve falında renkli tükenmez kalem görmek maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, ağız tadının bozulmayacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil göz kalemi çekmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşına kalem vermek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında kalem ucu yemek eğer şifaysa da şifasını bulacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında kalem saplamak yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalem düşürmek uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı kalemle imza atmak kendisi için isabetli kararlar alacağına, işinden ve parasından olacağına alamet eder.

Kahve falında kalem çekmek gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top