Kahve falında başkası hamile görmek

Kahve falında başkası hamile görmek ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında başkası hamile gördüyseniz:

  • Yeni hedefler belirlemek veya planlar yapmak için zamana ihtiyacınız var.

Kahve falında erkek çocuğa hamile olduğunu duymak hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamileye su vermek yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında komşunun hamile olduğunu görmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş kadını hamile görmek onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, afiyete ereceğine inanılır.

Kahve falında evlenmemiş kızı hamile görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bekar kızı hamile görmek kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bekar kızının hamile olduğunu görmek büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına işarettir.

Kahve falında hamile bayan görmek keyfin ve huzurun yerinde olacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top