Kahve falında balıkları öldürmek

Kahve falında balıkları öldürmek eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balıkları öldürmek gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol edememeniz elinizi zayıflatabilir veya sizi zor bir durumda bırakabilir.

Kahve falında süs balığın öldüğünü görmek iyilik bulacağına, şifa edineceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında balığının öldüğünü görmek derdin ve sıkıntının biteceğine, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına inanılır.

Kahve falında ölmek üzere olan balığı kurtarmak zor zamanlar yaşayacağına, başarıları ile tanınacağına işarettir.

Kahve falında köpek balığının öldüğünü görmek hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balığı öldürmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına inanılır.

Kahve falında yılan balığı öldürmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında yunus balığı öldürmek yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akvaryumda balık öldüğünü görmek sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top