Kahve falında balık ve et görmek

Kahve falında balık ve et görmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, ün ve itibar sahibi olacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, kazancın devamlı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balık ve et gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için ürettiğiniz çözümler size duyulan saygıyı arttırabilir.

Kahve falında yunus balığı eti yemek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine tabir olunur.

Kahve falında köpek balığı eti yemek tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, malını ve parasını kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında balık eti yediğini görmek yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balık eti görmek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, dik durmaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında pişmiş balık eti görmek çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında balık eti yemek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına rivayet eder.

Kahve falında pişmiş balık eti yemek kendisine şifa olacağına, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında çiğ balık eti yemek ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top