Kahve falında balık havuzu görmek

Kahve falında balık havuzu görmek gücünün, kudretinin yerine geleceğine, musibetlerin yaşanacağına, gönül gözünün açılacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında balık havuzu gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizin veya ortaklıklarınızın düzenlenmesi gerekiyor.

Kahve falında havuzu içinde balık görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına işarettir.

Kahve falında havuz dolusu balık görmek eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında havuzda balıklarla yüzmek bir işi rakiplerine kaptıracağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havuzda yüzen balık görmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında havuzda yunus balığı görmek aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında havuzda balık tutmak kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına işaret eder.

Kahve falında havuzda küçük balık görmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında havuza balık atmak hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, dünya mallarının çoğalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top