Kahve falında balık çıktığını görmek

Kahve falında balık çıktığını görmek sıkıntılı durumlar yaşayacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, kazanç kapılarının kapanacağına, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında balık çıktığını gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde bir rekabet durumundan kazançlı çıkmanız olasıdır.

Kahve falında tuvaletten balık çıktığını görmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında içinden balık çıktığını görmek kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında yumurtadan balık çıktığını görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında balığın içinden balık çıktığını görmek ardından birçok konuda yardımcı olacağına, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında topraktan balık çıktığını görmek mal edineceğine, iş sahibi olacağına, acılarını dindireceğine delalet eder.

Kahve falında karnından balık çıktığını görmek ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine alamet eder.

Kahve falında burnundan balık çıktığını görmek hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında balık içinden balık çıktığını görmek her zaman hayırlı işler yapacağına, iş kaybı yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top