Kahve falında yılanların üzerinden atlamak

Kahve falında yılanların üzerinden atlamak sonra kendi işini kuracağına, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, saygının ve iletişimin bozulacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yılanların üzerinden atlamak gördüyseniz:

  • Hedeflerinize odaklanmalı, yapmak istediğiniz şeyleri yapabilmek için elinizden geleni ortaya koymalısınız.

Kahve falında yılanın üstüne atladığını görmek düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yılan üstünden atlamak kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında üstüne yılan atlamak çok büyük kazançlar getireceğine, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına delalettir.

Kahve falında yılan üzerinden atlamak parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanın üzerine atladığını görmek helal rızık elde edeceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine yorulur.

Kahve falında yılanın üstünden atlamak sevinileceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına işarettir.

Kahve falında yılan üstüne atlamak dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yılanın üzerinden atlamak kafasının sakinleşeceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top