Kahve falında yeşil erik vermek

Kahve falında yeşil erik vermek zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yeşil erik vermek gördüyseniz:

  • İşyerinizde güvendiğiniz bir kişi sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Kahve falında yeşil can erik yemek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil erik toplamak ve yemek parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında birinden yeşil erik almak falı kapatan kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, kazancın katlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında daldan yeşil erik toplamak daha iyi mağazalardan giyineceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil erik koparıp yemek ana baba için büyük bir ev alınacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil erik yediğini görmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, ferah bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında çok yeşil erik görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında dalından yeşil erik toplamak inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top