Kahve falında yeşil elbiseli birini görmek

Kahve falında yeşil elbiseli birini görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, çirkin bir iş yapmaya yorulur.

Kahve falında yeşil elbiseli birini gördüyseniz:

  • Size yakın bir kişi veya bir iş arkadaşınızla ilişkileriniz gerilebilir.

Kahve falında yeşil elbise aldığını görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında saten yeşil elbise giymek çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına tabir olunur.

Kahve falında kızının yeşil elbise giydiğini görmek iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil takım elbise görmek fal sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil elbise satın almak hayallerin yarıda kalacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil elbise yıkamak hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil ve beyaz elbise giymek sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine alamet eder.

Kahve falında sevgiliyi yeşil elbiseyle görmek yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top