Kahve falında yeşil dal almak

Kahve falında yeşil dal almak maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına delalettir.

Kahve falında yeşil dal almak gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren konulardan veya kulaktan dolma bilgilere göre hareket etmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında dalında yeşil kabak görmek mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Kahve falında dalından yeşil üzüm yemek ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına alamet eder.

Kahve falında dalında yeşil ceviz görmek şansın bir türlü dönmeyeceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına işarettir.

Kahve falında yeşil dal kırmak çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında dalından yeşil zeytin yemek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dalından yeşil elma koparıp yemek bazı sağlık sorunları yaşanacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında dalından yeşil erik yemek eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına delalet eder.

Kahve falında dalından yeşil biber koparmak gittiği yolda muvaffak olacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top