Kahve falında yazı yazdığını görmek

Kahve falında yazı yazdığını görmek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, makbul olan mallar edineceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında yazı yazdığını gördüyseniz:

  • Hiç ummadığınız yerden gelen bir destek, yardım ya da olumlu bir gelişme işinize yarayabilir.

Kahve falında mavi kalemle yazı yazmak huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında ele yazı yazmak diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çamura yazı yazmak büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, yaptığı hatalardan ders alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tahtaya yazı yazdığını görmek sıkıntılı günler geçirileceğine, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekmeğe yazı yazmak hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına yorulur.

Kahve falında betona yazı yazmak bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kağıda yazı yazmak işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, sorunlarını bitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aynaya yazı yazmak hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top