Kahve falında yaşlıyı öpmek

Kahve falında yaşlıyı öpmek kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine işarettir.

Kahve falında yaşlıyı öpmek gördüyseniz:

  • Diğerleri sağduyudan uzak tavırlarıyla size ters hareketler içinde olabilirler.

Kahve falında yaşlı adam eli öpmek böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşlı bir insanın elini öpmek talihinin artacağına, gittiği yolda yalnız kalacağına delalettir.

Kahve falında yaşlı el öpmek kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, gördüğü saygının ve sevginin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı bir dedenin elini öpmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı adamı öpmek elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine delalet eder.

Kahve falında yaşlı bir adamın elini öpmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı kadın eli öpmek kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşlı dedenin elini öpmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top