Kahve falında yabancı erkekle öpüşmek

Kahve falında yabancı erkekle öpüşmek endişelerini silip atacağına, daima afiyette olacağına, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine işarettir.

Kahve falında yabancı erkekle öpüşmek gördüyseniz:

  • Öz eleştiri yapmanız durumunda, bazı problemlerin çözümü ya da bazı işlerin halledilmesi için iş birliği yapma ya da destek bulma olanağı bulabilirsiniz.

Kahve falında yabancı erkek çocuğu görmek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı iki erkek görmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı bir erkekle gezmek alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, sorunların teker teker çözüleceğine inanılır.

Kahve falında yabancı bir erkekle öpüştüğünü görmek işlerinin yolunda gideceğine, kazançların artacağına işaret eder.

Kahve falında yabancı bir erkekten kaçmak makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı erkekle el sıkışmak elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda fal sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına işaret eder.

Kahve falında yabancı erkeği öpmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına işarettir.

Kahve falında yabancı bir erkekle öpüşmek hanesindeki rızkın da artacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top