Kahve falında uyuyan bebek taşımak

Kahve falında uyuyan bebek taşımak çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uyuyan bebek taşımak gördüyseniz:

  • Başka insanlarla birlikte üzülebileceğiniz acı bir olay yaşayabilirsiniz.

Kahve falında bebeğini taşımak tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine yorulur.

Kahve falında kucağında bebek taşımak kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine işarettir.

Kahve falında bebek taşımak kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına işaret eder.

Kahve falında kundakta bebek taşımak işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü bebek taşımak eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kucakta bebek taşımak üzüntü veren olayların düzeltileceğine, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek bebeği kucağında taşımak azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeği sırtında taşımak büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top