Kahve falında ünlü biri görmek

Kahve falında ünlü biri görmek rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, onu dinleyeceğine, adını kirleteceğine, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ünlü biri gördüyseniz:

  • Yeni tanıştığınız kişilere şüpheyle yaklaşmanızda fayda var.

Kahve falında ünlü sanatçıyı görmek sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ünlü birini hamile görmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine yorulur.

Kahve falında ünlü bir aktör görmek önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ünlü birisiyle şarkı söylemek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ünlü olan birini görmek kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına delalettir.

Kahve falında ünlü şarkıcıyla şarkı söylemek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Kahve falında ünlü biriyle olmak kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında ünlü birisi olmak sorunların büyük darbeler vuracağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top