Kahve falında üniversitede görmek

Kahve falında üniversitede görmek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, kurtuluşu bulacağına, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına yorulur.

Kahve falında üniversitede gördüyseniz:

  • Para akışınıza olumlu etkisi olabilecek gelişmeler yaşanabilir veya karlı alışverişler yapabilirsiniz.

Kahve falında üniversite olduğunu görmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında üniversitede sınava girmek kazancı arttıracağına, mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üniversite görmek iyi hissedeceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında üniversite tercihi yapmak kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında üniversite öğrencisi olmak işinden geri kalacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına tabir olunur.

Kahve falında üniversitede hoca olmak başka alanlara yöneleceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına delalet eder.

Kahve falında üniversite yurdu görmek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının üniversite kazandığını görmek rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top