Kahve falında babaya sigara vermek

Kahve falında babaya sigara vermek bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, yapılan ahlaksız davranışlara, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, yaşam standartlarının artacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına delalettir.

Kahve falında babaya sigara vermek gördüyseniz:

  • Konu sizin için ne kadar önemli olursa olsun her tür aşırılıklardan veya ani hareketlerden kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında babasının yanında sigara içmek yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında babanın yanında sigara içmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında babadan sigara almak yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine işaret eder.

Kahve falında babanın karşısında sigara içmek yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı sigara içerken görmek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, şansının açılacağına delalettir.

Kahve falında babasının sigara içtiğini görmek büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında babanı sigara içerken görmek gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, fal sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında babayı sigara içerken görmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top