Kahve falında tuvaletini yapmak

Kahve falında tuvaletini yapmak tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında tuvaletini yapmak gördüyseniz:

  • Karşı koymak veya kılınızı dahi kıpırdatmamak yerine, kibarca istenileni yapma çabanız yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında evin içine büyük tuvaletini yapmak uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında tuvaletini yapmak ve temizlemek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına delalettir.

Kahve falında tuvalette makyaj yapmak sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, çok daha fazla mesai harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalete banyo yapmak işinde zarar edeceğine, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içine tuvalet yapmak onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağızdan tuvalet yapmak o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında büyük tuvaleti yapmak atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına inanılır.

Kahve falında klozette tuvaletini yapmak çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top